Appartementen Central Plaza Sunny Beach

 

Dichtbij het centrum en strand
Populaire appartementen
Supermarkt naastgelegen
Goed onderhouden

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over appartementen Central Plaza

Je vakantie in Sunny Beach gaat hem al worden, nu alleen nog een goede accommodatie vinden. Appartementen Central Plaza is er populair onder jongeren. Doordat dit een goed onderhouden appartement is, met voldoende faciliteiten en een goede ligging is het altijd erg populair onder jongeren. Je verblijft namelijk op slechts een paar honderd meter van het centrum. ‘s Nachts kun je zelfs nog kruipend naar huis! Overdag is er voldoende te beleven bij het hotel. Zoals op de onderstaande afbeeldingen te zien beschikt het hotel over een mooi zwembad waar je de hele dag kunt verblijven. Wil je naar het strand dan is het iets verder lopen.

 Foto’s

slaapkamer central plaza vooraanzicht central plaza woonkamer appartementen zwembad van het central plaza

 Faciliteiten en ligging

Bij de appartementen Central Plaza verblijf je op basis van logies. Verder zijn het goed onderhouden appartementen door het personeel van Central Plaza. Zorg er echter wel voor dat je niet een al te grote troep maakt op de kamer, of je moet het zelf niet erg vinden om de kamers schoon te maken. De kamers worden namelijk  wel 7 keer in de week schoon gemaakt, maar de schoonmaaksters stellen het niet dermate op prijs als het een chaos is op de kamers. Daarbij worden de handdoeken en bedlinnen inclusief 1 verwisseld.

Daarnaast beschikt iedere kamer over airconditioning. Zoals gezegd is er overdag een zwembad, kinderzwembad en een poolbar aanwezig. Zo kun je aan het zwembad lekker genieten van een drankje terwijl je tegelijkertijd een kleurtje aan het krijgen bent van de zon.

De ligging van het hotel is erg gunstig. Je verblijft namelijk op 300 meter van de Flowerstreet. Dit is de straat waar je de grootste uitgaansgelegenheden vindt. De boulevard ligt op 500 meter afstand, waar je ook het strand vindt. De winkels, pinautomaat en restaurants liggen als binnen een straal van 100 meter.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl