Boulevard

Naast het stappen wil je natuurlijk ook wel eens andere activiteiten overdag doen. Sunny Beach heeft een 8 km lang strand aan de Zwarte Zee. Langs deze hele kustlijn ligt de boulevard die overdag vol staat met kraampjes waar sieraden, eten & drinken, kleding en andere souvenirs worden verkocht. Ook zijn er veel verschillende kleine activiteiten te doen, zoals een simulator machine, portret laten maken, boksballen en nog veel meer.

Watersporten                                                                  

Naast lekker chillen op het strand zijn er nog veel meer activiteiten om de dag aan de zee door te komen. Heb jij nog veel energie over en wil je wel wat spannends doen, dan zijn er meerdere watersporten die Sunny Beach te bieden heeft. Je kunt er o.a. namelijk jetskiën, waterskiën, parasailing, banaanvaren, duiken en surfen.

 Waterparken                                                                Action Aqua Park, Sunny Beach

Zijn de watersporten nog niet genoeg, dan kun je ook een dag lang met je vrienden naar een van de waterparken. In het westen van Sunny Beach bevindt zich het Action waterpark. In het hoogsezoen is deze elke dag de hele dag geopend van 9:30 tot 19:00 uur. De intree die hiervoor wordt gerekend is 30 leva (15 euro) waarbij de busreis er naar toe ook is inbegrepen. Het park heeft banden voor in de glijbanen, parasols, strandstoelen en douches die bij de prijs zijn inbegrepen en de hele dag gebruik van kan worden gemaakt.Aqua Paradise, Nessebar

 

In Nessebar bevindt zich het Paradise Aquapark. Deze is een stukje verder reizen, maar ook iets groter dan het Action Waterpark. Voor de intree geldt ook hier 30 leva en je kunt de gehele dag in het park verblijven.

Strand

Een topavondje uitgaan in Sunny Beach gehad?  Alleen de volgende dag een tekort aan energie voor deze activiteiten? Geen probleem. Het 8 km lange strand van Sunny Beach is perfect om bij te komen van een zware avond. Langs het gehele strand staan strandbarren met de lekkerste drankjes.  Ook staat er op het strand om de 30 meter een partytent waar je in de schaduw een rustgevende massage kunt krijgen van een mooie dame.

Jeepsafari

Trek er een dag op uit en ga mee met een jeepsafari! De bulgaarse chauffeurs maken de rit een echt avontuur door bijna alleen maar off-road te rijden. Een dag op jeepsafari laat je nog veel meer van Bulgarije zien dan de zon, het strand en nachtleven. Tijdens deze dag zal er een stop worden gemaakt om even lekker een duik te nemen in het water.

Partycruise                                                                  

Wie wil zo’n feest nou niet meemaken? Ook jij kunt mee met het grootste partyschip van Bulgarije. Op dit feest is een DJ die deze avond draait om iedereen op de boot helemaal los te laten gaan. Na deze partycruise wordt voor iedereen de afterparty gehouden in de club Revolution.