Na een jaar lang druk te zijn geweest met werken of met school ben jij er vast aan toe om in de vakantie flink los te gaan met je vrienden! Sunny Beach Bulgarije biedt jullie deze mogelijkheid. De hoofdstraat (Flowerstreet) in Sunnybeach bestaat een en al uit clubs en barren waar tot in de vroege ochtend feest wordt gevierd. Op deze pagina vindt je alles over de meest vette discotheken en barren om te gaan stappen in Sunny Beach 2015!

De beste Clubs & Barren in Sunnybeach

Den Glade Vikingden glade viking

Den Glade Viking is een van de grootste discotheken in Sunnybeach die zich aan de hoofdstraat bevindt. Het staat er ook wel om bekend waar wordt omgeroepen: “The only place where it’s allowed to dance naked on the bar”.

 

 

slam cafe

SLAM!Cafe

Populaire tent met Nederlandse DJ’s. Gezellige club met cocktails. Aan de Flowerstreet.

 

Party Club Iceberg CPH                                                  party iceberg

Internationale dance club met een gemixte publiek van vooral Nederlanders, Duitsers en Engelsen en altijd de beste muziek. Club Iceberg geeft ook de gelegenheid om even naarbuiten te lopen om af te koelen of daar een drankje te doen.

 

 

Flying Dutchmen                                                        flying dutch

Overdag een strandtent en ‘s avonds een echte feestclub vol  met Nederlanders! Dit is mogelijk door de ideale ligging die de Flying Dutchmen heeft. Het begeeft zich namelijk aan de boulevard bij het strand. Drankjes van alle soorten en maten met een gezellig Nederlands personeel.

 

Club Orange                                                                  disco orange

Grote discotheek om een avond compleet los te gaan! Club Orange bestaat uit 2 zalen waar regelmatig speciale feesten worden gehouden. Een van de bekende feesten is natuurlijk o.a. het Nederlandse feest Nope is Dope. De muziekstijlen die er over het algemeen worden gedraaid zijn House en Urban.

 

Revolution                                                                

Revolution is een topdiscotheek in Sunnybeach. Het heeft een perfecte ligging aan de Flowerstreet en bij de ingang ga je direct al via een trap naar beneden. Het geluid en de verlichting is er optimaal met een speciaal LED plafond. Elke avond dansen en losgaan tot in de late uurtjes.

Overige Clubs en barren

– Heineken House 

– Jacks

– Lazur

– Mania

– Guaba Beach Bar

– Olé Olé

– Cacao Beach Bar

– Bedroom Beach Club

– Grand

– Party Hutte

– Playa

– Tattoo Party Boat

– Valhalla

Denk je ook dat Sunny Beach de plek is om uit te gaan voor jou? Bekijk dan ons complete aanbod hotels en appartementen en boek je vakantie voor 2014 zodat je ook kan genieten van het uitgaansleven in Sunny Beach, want dat wil jij niet missen!