Sunny Beach staat bekend om het schitterende uitgaan. Ieder jaar trekken er duizenden jongeren uit heel Europa naar dit vakantieoord om de hele zomer flink los te gaan. De uitgaansgelegenheden vindt je in het centrum van Sunny Beach aan de Flowerstreet. Dit is de hoofdstraat in de buurt van de boulevard. Hier vindt je de grootste discotheken, zoals Den Glade Viking, Revolutions, Amora en nog veel meer! Na het stappen wil je natuurlijk niet te ver terug hoeven te lopen naar je hotel en ‘s avonds wil je het liefst natuurlijk ook goed eten in het centrum. Hiervoor zoek je het beste en meest geschikte hotel voor jou en je vrienden. Op deze pagina vindt je een overzicht van alle hotels in Sunny Beach. De afbeeldingen en namen van de hotels zijn aan te klikken om vervolgens meer informatie over het hotel te lezen. Ook kun je rustig de foto’s van de hotels bekijken om een indruk te krijgen van jou verblijf aankomende zomer!

 

Hotel Accommodaties in Sunny Beach

 

Aparthotel Briz Beach Sunny BeachBriz Beach

Hotel Tia Maria Sunny BeachTia Maria Hotel Alba Sunny BeachAlba
Park hotel ContinentalContinental Aparthotel Wela Sunny BeachWela Hotel Trakia Sunny BeachTrakia
Zvete Flora Rodopi in Sunny BeachZvete Flora Rodopi Hotel Yavor Palace Sunny BeachYavor Palace Hotel Palace in Sunny BeachPalace
Hotel Jupiter Sunny BeachJupiter Hotel L+B Sunny BeachL+B Hotel Kalofer Sunny BeachKalofer
Aparthotel AmarisAmaris Avliga Beach Sunny BeachAvliga Beach Ivana Palace Sunny BeachIvana Palace
Hotel Globus Sunny BeachGlobus Aparthotel Sea BreezeSea Breeze Hotel Diamond Sunny BeachDiamond
Hotel Bourgas Beach Sunny BeachBourgas Beach Hotel Pliska Sunny BeachPliska Aparthotel Mena Palace Sunny BeachMena Palace
Hotel StrandjaStrandja Hotel planeta Sunny beachPlaneta Hotel Opal 1Opal
Hotel Klisura 1Klisura Hotel Flamingo Sunny BeachFlamingo Hotel Amfora Sunny BeachAmfora
Izola ParadiseIzola Paradise Fiesta M Sunny BeachFiesta M Diamant Residence 1Diamant Residence
Hotel Orel Sunny BeachOrel

 

 

 

Kijken naar hotels in Sunny Beach

Hotels kun je op verschillende manieren beoordelen. Zo geven Gogo en Beachmasters cijfers weer per hotel welke is beoordeeld door bezoekers de voorgaande jaren en geeft Gofun de hotels en appartementen een aantal sterren van 1 t/m 5 op basis van kwaliteit/prijs-verhouding. Op onze website Sunnybeach-bulgarije.nl vindt je aan de zijkant de top tien meest populaire en aantrekkelijk accomodaties voor de vakantiebestemming in Bulgarije. Deze hotels in Sunny Beach zijn allemaal dichtbij het uitgaansleven, het strand, de boulevard en het centrum gevestigd en zijn goed beoordeeld door bezoekers. Hierdoor ben je gegarandeerd van een goede accommodatie. Wij proberen een zo volledig mogelijk overzicht te tonen van alle accommodaties, regelmatig voegen wij dus nieuwe locaties toe aan het overzicht.

Interessante acties en last minutes ontvangen?

Liever wachten op een scherpe aanbieding van een van de reis aanbieders? Dat kan natuurlijk ook! Meld je hiervoor aan op de nieuwsbrief en blijf hierdoor op de hoogte van de beste acties en last minutes.