Aparthotel Amaris

  • Gunstige ligging
  • Afstand centrum en strand is 300 meter
  • Zonneterras
  • Wifi-mogelijkheden
  • Appartementen en hotel

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over het aparthotel Amaris

Bij dit appartementen / hotel complex heb je de keuze of je wilt verblijven in een lekker ruim appartement waar je zelf ook nog eens kunt koken of is een hotelkamer meer iets voor jou en je vrienden of vriendinnen. In Sunny Beach kan de tip mee worden gegeven dat je wellicht niet vaak zelf zult hoeven te koken als het gaat om de kosten. In het centrum van Sunny Beach kun je namelijk vaak al goed rondkomen met 20 Bulgaarse lev. Je hebt dan vaak een goed menu eten met een drankje voor dit geld. 20 Bulgaarse lev staat gelijk aan ongeveer 10,- euro. Kun je niks van zeggen toch? Toch vinden sommige mensen het vaak leuk om samen met de vrienden eens een avond zelf inkopen te doen en gezamenlijk te koken. Het aparthotel Amaris is goed gelegen dichtbij het centrum en het strand van Sunny Beach. Je hebt vrijwel alles wat je nodig hebt bij je in de buurt of in ieder geval op loopafstand!

Foto’s

Vooraanzicht van het hotel/appartementen restaurant slaapkamer van amaris
zwembad van het aparthotel

Faciliteiten en ligging

De appartementen en het hotel Amaris heeft altijd een hele gezellig sfeer. Overdag kun je lekker relaxen bij het zwembad. Er zijn vaak voldoende strandbedden rondom het zwembad, zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven. En anders kun je altijd even het bekende ‘handdoekje leggen, niemand zeggen’ doen toch? Leg ‘s ochtends je handdoek neer, zodat jij alvast een stoel voor jezelf hebt gereserveerd!

Bij het aparthotel verblijf je volgend logies en ontbijt. Indien gewenst kun je er een halfpension van maken. Het hotel en appartementen hebben een restaurant, een bar en een poolbar. Daarnaast kun je tegen betaling gebruik maken van het internet bij het aparthotel. De kosten hiervoor kun je, je over laten informeren bij de receptie. Deze vindt je in de lobby en is 24 uur per dag geopend, zodat jij met je vrienden altijd weer terug kunt het hotel in!

prijzen en beschikbaarheid button + pijl