Aparthotel Briz Beach Sunny Beach

 

  • Aan de Boulevard gelegen
  • Mooie en ruime kamers
  • Vlakbij Iceberg gelegen
  • Populair onder jongeren
  • Dichtbij het centrum

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 Over het appartementen/hotel complex Briz Beach

Wil jij een vakantie graag doorbrengen in een van de luxere appartementen/hotels van Sunny Beach? Briz Beach biedt mensen de beste voorzieningen als het aankomt op het verblijft. Zoals onderstaande afbeeldingen laten zien beschik je hier over zeer ruime kamers die zijn goed worden onderhouden. Daarnaast bevindt je je op een goede locatie in Sunny Beach. Je hoeft namelijk maar een klein stuk te lopen naar het centrum en verblijft vlak aan de boulevard. Vlak naast het aparthotel vind je de Nederlandse uitgaansgelegenheid de Flying Dutchman. Zorg wel dat je er snel bij bent om het Briz Hotel te boeken. Deze is namelijk erg in trek onder vele jongeren en er zijn maar een beperkt aantal kamers.

 Foto’s

bedden slaapkamers kamer apartementen hotel Strand sunny Beach woonkamer Briz Beach vooraanzicht Briz Beach

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Ligging en Faciliteiten

Zoals de afbeeldingen hier boven laten zien kun je bij het aparthotel Briz Beach prima verblijven. Na het stappen kom je op een rustige manier terug bij je hotel en kun je weer energie bij een rapen voor de volgende wilde stapavond. Het is daarom belangrijk om goed je rust te kunnen pakken natuurlijk! Iedere kamer beschikt over airconditioning en worden goed onderhouden. De kamers worden namelijk 7 maal per week verschoond inclusief de verschoning van de handdoeken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verblijft in een smerige kamer! Verder kun je overdag gebruik maken van het zwembad, waar je gratis gebruik kunt maken van de aanwezige strandstoelen en parasols. Het Briz Beach aparthotel heeft ook eetgelegenheden en een bar waar je gezellig een drankje kunt doen met je vrienden voor het uitgaan of overdag. Je verblijft hier op basis van logies. Op de kamer is ook een kluisje aanwezig om aan het begin van je vakantie zorgeloos je waardevolle spullen in te stoppen. Bij het hotel kun je ook (tegen betaling) jezelf lekker laten masseren.

De ligging van het hotel is super. Je verblijft namelijk aan de boulevard, waardoor je overdag zo een handdoekje onder de arm kun nemen, de weg oversteken en aan het strand bent. Op 800 meter van het hotel vindt je al het centrum met alle discotheken en clubs, zoals Den Glade Viking, Revolution en nog veel meer! Deze zijn allemaal gelegen aan de Flowerstreet. Na het stappen heb je dus geen problemen met het regelen van een taxi of ver naar huis te lopen. Op 50 meter van het hotel vindt je al een pinautomaat en direct voor de deur vindt je al de eerste winkels en een supermarkt, waar je ‘s ochtends direct je ontbijt kunt halen.