Aparthotel Mena Palace Sunny Beach

 

  • Vlakbij het strand
  • 200 meter van het centrum gelegen
  • Zowel een binnen- als een buitenzwembad
  • Sauna, massage en fitness
  • Zowel appartementen als hotel te boeken

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over het appartementen hotel complex Mena Palace

Met slechts 100 meter van het strand en 200 meter van het centrum gelegen beschikt het hotel/appartementen complex Mena Palace over een ideale ligging in Sunny Beach. Aangezien je net buiten het centrum ligt heb je overdag veel meer rust wanneer je lekker ligt te chillen bij het zwembad. Toch is het weer zo’n kleine afstand dat je voor het uitgaan of overdag slechts enkele minuten hoeft te lopen naar het centrum van Sunny Beach. Als je ‘s nachts terug komt van het wilde stapleven ben je zo weer terug bij je hotel. Naast de ligging heb je hier ook alle faciliteiten om er een luxe en relaxte vakantie van te maken. Je hebt bijvoorbeeld de beschikking over zowel een binnen als een buitenzwembad en overdag kun je lekker de sauna in stappen of je even laten masseren bij het aparthotel Mena Palace.

Foto’s Mena Palace

balkon hotel en appartementen slaapkamer met bed sauna bij het hotel appartementen Mena Palace zwembad appartementen

Faciliteiten en ligging

Bij het buitenzwembad is voor iedereen voldoende strandbedden en parasols beschikbaar. Hier mag gratis gebruik van worden gemaakt door de gasten die in het hotel of appartement verblijven. Voor slechts 5 lev per uur (2,50 euro) kun je gebruik maken van de fitnessruimte in het complex van Mena Palace. Hier kun je zorgen dat je weer even op energie komt na al het stappen in Sunny Beach. De sauna kost daarnaast 10 lev per uur. Er zijn ook nog vele andere sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met aerobics, water gymnastiek, pilates, darten of dansen. Daarnaast is er zelfs nog een doktersservice bij het hotel aanwezig.

Je verblijft op basis van all-inclusive. Hierbij is het ontbijt, lunch en het diner inbegrepen. Voor meer informatie over de exacte tijden van het eten klik je op de rode knop hieronder of hier boven. Daar vindt je meer informatie over het aparthotel Mena Palace.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl