Aparthotel Sea Breeze

 

  • Aan de strand en boulevard
  • Vlakbij centrum
  • Winkel bij hotel
  • Gezellig en populaire accommodatie

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 Over hotel Sea Breeze in Sunny Beach

De ultieme feest vakantie die beleef je in het populaire vakantieoord Sunny Beach Bulgarije. Hier kun je de hele zomer helemaal uit je bol gaan. Slechts een ding heb je nog nodig om te regelen dat jij er een onderdeel van uit kunt maken deze zomer. Dat is een vakantie boeken waarbij je een super accommodatie hebt. Bij de appartementen en hotels van Sea Breeze kun je bijna niet beter verblijven. De afbeeldingen hieronder zijn bedoeld om je een indruk te geven van de manier hoe jij er deze zomer heerlijk bij kunt liggen te genieten of uit te brakken. Het hotel heeft diverse facilitair en een perfecte ligging. Met een paar stappen ben je al aan het strand en nog een paar extra stappen en je bent alweer in het uitgaanscentrum.

Foto’s Dea Breeze

terras bij het zwembad douche Slaapkamers hotel sea breeze zwembad sea breeze

Faciliteiten en ligging

Bij het Sea Breeze aparthotel heb je een mooi zwembad waar je gratis gebruik kunt maken van de beschikbare strandbedden en parasols die te zien zijn op de afbeeldingen hier boven. Een voordeel bij hotel en appartementen Sea Breeze is dat je hier ook je eigen kleren kunt wassen. Er is namelijk een wasservice waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Bang dat je kleren dus niet meer bij je koffers in passen? Je kunt je goede kleren dus ook even laten wassen om ze daarna weer opnieuw te dragen. Wel moet je er op rekenen dat wanneer je een shirt aan doen met stappen je deze waarschijnlijk de volgende dag niet meer kunt dragen. Door de warmte in de discotheken zul je wellicht vrij veel zweten.

Je verblijf is op basis van logies met ontbijt inbegrepen. Je kunt er zelf voor kiezen of je een halfpension bijboekt. De kamers worden schoon gemaakt door het personeel van Sea Breeze. Dit gebeurt dagelijks.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl