Aparthotel Wela Sunny Beach

 

  • Zowel hotel als appartement
  • Dichtbij strand
  • 1 km centrum
  • Wellness beschikbaar
  • Comfortabel verblijf

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over het aparthotel Wela

Dichtbij het strand verblijven, niet al te ver van het uitgaanscentrum en ook nog eens all-inclusive zitten. Het kan allemaal bij het aparthotel Wela. Hier heb je zelfs nog de keuze of je voor een verblijf in het hotel kiest of toch liever een ruimer appartement en nog eens wat voor jezelf koken. Je bevindt je op een aantal honderd meter van het strand en slechts een kilometer van het centrum. Het is dus prima te bewandelen met je vrienden naar het uitgaanscentrum. Ook kun je er voor kiezen om dit stuk met de taxi af te leggen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten te doen bij de accommodatie. Op deze pagina lees je er meer over.

Foto’s


Aparthotel Wela biljart Sunny Beach
eten restaurant welaTuin van het Wela slaapkamer en bedden

zwembad van het wela

 Faciliteiten en ligging

Overdag kun je verblijven bij het relaxte zwembad van het aparthotel Wela. Hier zijn ligbedden en parasols aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. Is het bijkleuren aan het zwembad nog niet genoeg dan kun je ook gaan zonnen op het speciale zonneterras van het Wela hotel/appartement. Bij het terras kun je ook lekker gaan barbecue├źn. Niet genoeg beweging in de vakantie? Voor de sportievelingen is er ook een volleybalveldje, een fitness ruimte en diverse sportactiviteiten.

Wil je het lekker rustig aan doen en genieten van de rust op vakantie dan kun je tegen betaling gebruik maken van de sauna of het stoombad. Moet je er helemaal strak uitzien voor de stapavond dan is er bij dit complex zelfs een kapsalon. Zodat je ‘s avonds je haar helemaal strak hebt staan voor de dames tijdens het uitgaan.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl