Appartementen Admiral Plaza

 

Nr. 1 populairste accommodatie
All-inclusive hotel
Mooie complex
Vlakbij het centrum, strand en boulevard
prijzen gogo
prijzen beachmasters

 

Over het Admiral Plaza

Het Admiral Plaza is een super gezellig hotel met een leuke ligging dichtbij het centrum van Sunny Beach waar je volop kunt uitgaan. Sunny Beach is bekend onder jongeren uit heel Europa die ieder jaar volop gaan feest vieren in dit te gekke vakantie oord. Het Amiral Plaza ligt op enkele honderden meters van het centrum van Flowerstreet. Dit bekend dat het slechts een paar minuten lopen is om op het bekende kruispunt te staan welke wordt gezien als het centrum van Sunny Beach.

Foto’s appartementen

Zwembad van het Admiral Plaza
slaapkamer met bedden
slaapkamers

Faciliteiten en ligging

Bij de appartementen Admiral Plaza verblijf je op basis van logies. Je hebt de keuze om het ontbijt bij te boeken. Dit kost slechts 4,55 p.p.p.n. Echter snap je zelf al wel dat het voor veel mensen de vraag is of dit ontbijt zin heeft. Na het stappen zul je waarschijnlijk willen uitslapen en niet voor 10:00 je bed uit.

Iedere kamer wordt dagelijks schoongemaakt. De handdoeken worden om de 3 dagen verwisseld en de bedlinnen worden vervangen om de 2 dagen. Verder kun je overdag bij de appartementen lekker verblijven bij het zwembad. Bij het zwembad is een waterglijbaan aanwezig (slechts te zien op de afbeelding). Je mag hier gratis gebruik maken van de aanwezige strandbedden en parasols. Er is zowel een binnen bar als een poolbar. Tegen betaling kun je zelfs nog gebruik maken van het wellness/spa resort. Voor alle gasten tussen de 16 en 24 jaar dient een borg te worden betaald van 100,- euro per persoon. Vanaf 27 jaar wordt er 100,- borg betaald per kamer. Indien er netjes met de kamers wordt omgegaan wordt het volledige bedrag weer terug betaald.

Admiral Plaza heeft een goede ligging, doordat deze op slechts enkele honderden meters van Flowerstreet ligt, te weten 350 meter. Dit is slechts een kleine loopafstand en helemaal na het uitgaan kun je op je gemakje terug naar je hotel, waar je een goede nachtrust kunt pakken. Overige zaken als een pinautomaat, bushalte, supermarkt en winkels vind je vrijwel direct voor de deur op slechts enkele tientallen meters afstand.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl