Appartementen Efir Sunny Beach

 

  • Vlakbij strand en boulevard
  • Grote appartementen
  • Populaire accommodatie
  • Groot en mooi zwembad

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Efir 1

Appartementen Efir is altijd super gezellig en erg populair onder jongeren. Overdag is het erg gezellig. Dit komt vooral doordat het is gebouwd in de U vorm om het zwembad heen. Je hebt zo vanaf je kamer al zicht op je vrienden die bij het strand liggen te bakken of een praatje aan het maken zijn met een groepje leuke dames. Bij het zwembad vind je ook een handige poolbar. Bruin bakken en een drankje drinken, wat wil je nog meer?

Foto’s

Sunny Beach poolbar slaapkamer en bedden keuken appartement uitkijk vanaf het balkon

Faciliteiten en ligging

Appartementen Efir 1 is rustig gelegen in Sunny Beach. Om de prijzen van dit appartement en de huidige beschikbaarheid te bekijken klik je op de rode knop hieronder. Wil je meer in het centrum verblijven dan kun je beter even verder zoeken, maar gezien de bushalte vlak voor het hotel ligt ben je zo in het centrum. De supermarkt en het restaurant liggen op 20 meter van het hotel. Om te pinnen zet je nog eens 80 stappen extra. Deze ligt op 100 meter van de accommodatie. Het strand vind je al op 300 meter.

Bij de receptie kun je een code ophalen voor de Wifi. Dit is wel tegen betaling, maar een aantal keer in de week je telefoon gebruiken kost je niet veel geld. De kamers worden dagelijks onderhouden door het personeel van appartementen Efir 1. De handdoeken en het beddengoed ontvang je 1 keer in de week nieuwe van.  Er is een pool/snackbar aanwezig voor drankjes en hapjes. Dit is toch ultiem genieten aan het zwembad! Bij de aankomst dien je 100,- per persoon te betalen voor de borg. Ga je netjes met de kamers om dan krijg je deze borg uiteraard gewoon weer terug bij je vertrek.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl