Appartementen Efir 2 Sunny Beach

 

  • Strand en boulevard vind je vlakbij
  • Gezellig en mooie appartementen
  • Groot complex
  • Mooi zwembad
  • Gezellige poolbar

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Efir 2

Dit appartementencomplex is erg populair onder jongeren. Het is de broer van de appartementen Efir 1 in Sunny Beach. De gezelligheid komt vooral door de inrichting van het appartementencomplex. Je beschikt over grote en ruime kamers met een mooie inrichting en ook de buitenkant van het gebouw is leuk ingericht. Overdag kun je lekker chillen bij het zwembad met een koel drankje in je handen. Ideaal toch met de warme zon in je rug in Sunny Beach? Het weer in Sunny Beach heeft namelijk gemiddelde temperaturen rond de 30 graden. De ligging van het appartement is buiten het centrum, waardoor je nog wel een stuk moet lopen om in het centrum te komen. Hiervoor kun je ook de bus pakken of een taxi.

Foto’s

slaapkamer en bedden keuken woonkamer Efir Buiten het appartement Bar van Efir

Faciliteiten en ligging

Appartementen Efir is gelegen buiten het bruisende centrum van Sunny Beach (900 meter). Je verblijft op een rustige plek, zodat je overdag in alle rust kunt genieten en ‘s Avonds je nachtrust goed mee kunt pakken om er de volgende dag weer hele op en top bij te staan. De supermarkt, pinautomaat, bushalte en winkels liggen allen op slechts 100 meter van je accommodatie. Flowerstreet ligt echter wel op 2800 meter wat voor sommigen een nadeel is, maar je kun gemakkelijk de bus pakken naar het centrum van Flowerstreet waar je de meeste uitgaansgelegenheden tegen zult komen.

Je verblijft op basis van logies en de kamers zijn voorzien van airconditioning. Er is een gezellig buitenzwembad met kinderzwembad waar je gratis gebruik kunt maken van de strandbedden en parasols die aanwezig zijn. Er is drinkgelegenheid bij de bar en tegen betaling kun je gebruik maken van de Wifi bij Efir 2.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl