Flores Park appartementen

  • ┬áPopulair hotel van Beachmasters!
  • 150 meter afstand van centrum en strand
  • Mooi zwembad
  • Gezellige accommodatie

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Flores Park

Bij appartementen Flores Park kun je goed verblijven met je vrienden op vakantie. Het heeft de beschikking over diverse verschillende types kamers. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 1-kamer appartementen welke bestemd is voor maximaal 4 personen, 2 kamer appartementen waar je met maximaal 5 personen in kunt en 3 kamer appartementen voor 7 personen. Om een indruk te krijgen van het verblijf kun je de video van appartementen Flores Park bekijken. Daarnaast beschikt het verblijf over een leuke ligging net vlak buiten het centrum. Met slechts 150 meter lopen ben je al in de hoofdstraat van Sunny Beach waar je alle uitgaansgelegenheden zult vinden.

Foto’s

strandbedden en buitenzwembadzwembad van Flores parkFlores Park Sunny Beachkeuken in appartementen

Faciliteiten en ligging

Daarnaast beschikt Flores Park appartementen nog over diverse andere faciliteiten. Er is een zwembad met zonneterras te vinden. Bij het zwembad kun je gratis gebruik maken van de beschikbare strandbedden en parasols. Ook is er Wifi aanwezig in deze accommodatie. Deze is tegen betaling. Voor de kosten kun je terecht bij de receptie in de lobby van de appartementen. Op de kamers zijn ook kluisjes aanwezig, zodat je al je spullen veilig achter kunt laten wanneer je bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad gaat.

Er vind een dagelijkse schoonmaakbeurt plaats op de appartementen kamers. De handdoeken worden dagelijks verschoond, zodat je iedere dag weer kunt afdrogen met frisse handdoeken. Het beddengoed wordt drie keer in de week verwisseld. Er is een verplichte borg van 50,- euro per persoon. Zolang je je hier aan de regels van de accommodatie houdt krijg je deze gewoon weer terug. Dit is echter zeer gebruikelijk bij alle hotels en appartementen in Sunny Beach.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl