Appartementen Mariner 1

 

  • Gezellige appartementen
  • Perfecte ligging
  • Zeer ruime kamers beschikbaar
  • 300 meter van Flowerstreet

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over Appartementen Mariner

Appartmenten Mariner is een populair appartementen complex. Het is direct direct in het centrum gelegen, maar wel heel dicht in de buurt wat ook een groot voordeel kan zijn. Voor sommigen is het namelijk niet de ideale situatie om direct midden in het centrum te verblijven. Je bevindt je dan namelijk continue in het drukste gedeelte van Sunny Beach. Daarom kiezen sommigen er voor om net een paar honderd meter op korte loopafstand van het centrum te verblijven. Appartementen Mariner is hier een ideale accommodatie voor.

Foto’s

Appartementen Mariner 6 Appartementen Mariner 5 Appartementen Mariner 4 Appartementen Mariner 3 Appartementen Mariner 2

Faciliteiten en ligging

Bij deze appartementen verblijf je op basis van logies en heb je dus niet de mogelijkheid om all-inclusive te verblijven of een hotel bij te boeken. Het voordeel is, is dat er een supermarkt bij het hotel in de buurt te vinden is. Zo hoef je iedere ochtend zeker niet ver te lopen voor je ontbijt. Ook is Sunny Beach dermate goedkoop dat het geen probleem om te gaan uit eten. Veelal kom je voor avondeten goed rond met 20 lev, wat ongeveer gelijk staat aan 10,- euro. En dan kun je elke avond gezellig ergens anders in het centrum gaan uiteten, zonder dat je vast zit aan het hotel.

Verder hebben de appartementen ook diverse faciliteiten, zoals het spelen van een potje biljart, tafeltennis, het zwembad, een poolbar en snackbar en heb je mogelijkheden voor het gebruik van internet. De kamers worden 7 maal in de week schoon gemaakt, maar je moet er wel voor zorgen dat je een beetje zuinig bent met de handdoeken. Deze worden namelijk (net als de bedlinnen) 1 keer in de week verschoond.

Appartementen Mariner hebben een ideale ligging. De boulevard en Flowerstreet liggen slechts op 300 meter en de dichtstbijzijnde supermarkt, pinautomaat en winkels vindt je op enkele tientallen meters afstand.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl