Appartementen Milenia 1

 

  • BBQ mogelijkheden
  • Gezellig complex
  • Drankjes gratis tussen 10:00 en 22:00!

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Milenia

Als je op zoek bent naar een gezellig en niet al te dure vakantie dan is appartementen Milenia het geschikte verblijf voor jou! Hier heb je namelijk de hele dag gratis drankjes bij je verblijf in. Van 10:00 tot 22:00 kun je onbeperkt drinken bij het hotel. Zo hoef je dus niet meer veel geld uit te geven in de kroegen voordat je gaat stappen om een beetje aangeschoten te worden. Daarnaast kun je ook met vrienden lekker aan barbecueën in de tuin bij de accommodatie. Wat wil je nog meer van je verblijf? Je krijgt gratis drinken en mag er barbecueën. Daarnaast is er ook een zwembad aanwezig, zodat je kunt genieten van de Bulgaarse cultuur.

Foto’s

Appartementen Milenia 5 Appartementen Milenia 4 Appartementen Milenia 3 Appartementen Milenia 2

Faciliteiten en ligging

Je ligt buiten het centrum van Sunny Beach. Met een aantal honderd meter ben je al in het centrum. Echter is het middelpunt van Flowerstreet waar de meeste uitgaansgelegenheden zijn op 3,5 kilometer afstand. Hiervoor kun je de bus pakken naar het centrum of een taxi nemen wanneer je met een aantal vrienden bent. De bushalte, winkels, supermarkt, pinautomaat en restaurant vind je al op 100 meter afstand.

Naast dat je onbeperkt drinken hebt en mag barbecueën heeft het Milenia appartementen in Sunny Beach nog meer te bieden. Zo is er een zwembad, bar en tuin. Ook kun je er voor kiezen om overdag een fiets te huren. Zo zie je nog eens wat van dit Bulgaarse land. Alle kamers zijn voorzien van airco en worden dagelijks schoongemaakt. De schoonmaaksters zorgen er ook voor dat er 2 keer in de week nieuwe handdoeken komen en het beddengoed wordt verschoond.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl