Appartementen Polo 1

 

  • Leuke Faciliteiten
  • 350 meter van het strand
  • Ruime appartementen
  • Rustig gelegen

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over de Polo appartementen

Wil je rustiger verblijven in Sunny Beach dat zijn de appartementen Polo wellicht beter geschikt voor jou.  Deze bevinden zich namelijk een stuk verder van het centrum waarmee je niet constant bent omgeven door alle drukke feestvierende jongeren. Het centrum vind je namelijk op 1500 meter afstand. Overdag naar het strand is wel een stuk dichter bij. Hiervoor hoef je slechts 300 meter te lopen. Kortom, bij appartementen Polo kun je rustig verblijven.

Foto’s

Appartementen Polo 5 Appartementen Polo 4 Appartementen Polo 3 Appartementen Polo 2

Faciliteiten en ligging

Bij appartementen Polo verblijf je op basis van logies en heb je de keuze om het ontbijt of een halfpension bij te boeken. Te weinig drinken hoef je niet bang voor te zijn, want de accommodatie beschikt maar liefst over 4 barren. Daarnaast is er een wellnesscentrum waar je ook een fitnessruimte, stoomcabine, jacuzzi, haman, sauna en een solarium vind. Overdag kun je er dus een echte relaxte vakantie van maken! Voor de gamers is er een spelletjesruimte te vinden of de biljarttafel.

De kamers worden dagelijks verschoond, de handdoeken 3 keer per week en de bedlinnen 2 keer in de week. De ligging van de accommodatie is buiten het centrum. Op 1500 meter van het centrum en 2800 meter van Flowerstreet. De winkels vind je direct voor de deur, het strand op 300 meter en de bushalte op 500 meter.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl