Appartementen Prestige City 1

 

  • Moderne appartementen
  • All-inclusive verblijf
  • Rustig gelegen
  • Grote appartementen

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Prestige City

Appartementen Prestige City is een rustig gelegen hotel. Je verblijft namelijk 1500 meter van het centrum, waardoor je niet in het drukke centrum zit. Je kunt hier goed je nachtrust pakken en overdag kun je lekker verblijven bij het zwembad. Het eten hoef je, je niet druk over te maken. Bij het Prestige City verblijf je op basis van een all-inclusive arrangement. Voor de beschikbaarheid van de kamers en de prijzen kun je op de bovenstaande knop klikken. Dit appartement wordt aangeboden door GOGO.

Foto’s

Appartementen Prestige City 5 Appartementen Prestige City 4 Appartementen Prestige City 3 Appartementen Prestige City 2

Faciliteiten en ligging

Het Prestige City appartement is een mooie accommodatie om te verblijven. Alle kamers worden goed onderhouden. Alle appartementen worden dagelijks schoongemaakt. De handdoeken op de kamers worden 3 keer in de week verschoond, zodat je er rekening mee dient te houden dat je hier vaak 2 dagen mee moet doen. De bedlinnen worden 1 keer in de week verschoond.

Deze accommodatie beschikt over een mooi en groot zwembad, er is een restaurant waar vrijwel de hele dag eten kan worden gehaald en onbeperkt drinken kun je halen aan de bar van de accommodatie. Zorg wel dat je er op de goede tijden bij bent bent met eten. Het ontbijt is namelijk van 8:00 tot 10:00, de lunch van 12:00 tot 14:00 en het diner van 18:00 tot 20:00. Ook is er nog een moment om snacks te halen tussen 17:00 en 18:00. De drankjes zijn te halen tussen 10:00 en 22:00. Genoeg tijd om in te drinken voor het stappen dus!

De ligging van het hotel is rustig. Wil je graag in het centrum verblijven dan worden er andere hotels aangeraden. Wil je buiten het centrum rustig kunnen verblijven dan is dit de ideale plek. Op 1500 meter van het centrum en 2800 meter van Flowerstreet. De overige benodigdheden als een pinautomaat, bushalte en supermarkt vindt je op 300 meter lopen.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl