Appartementen Severina Sunny Beach

 

  • 350 meter van het strand en boulevard
  • Bus naar centrum
  • Schitterend complex
  • Mooi zwembad

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over de Severina appartementen

Deze appartementen zijn super mooi ingericht. Het heeft namelijk de inrichting van typische Bulgaarse gebouwen, zoals ook op de onderstaande foto’s te zien is. De kamers zijn modern en luxe ingericht en je beschikt hier over je eigen keuken, zodat je zo nu en dan nog eens lekker kunt koken. Gezien het centrum en Flowerstreet verder bij de accommodatie vandaan ligt is het ideaal dat er een bus stopt direct voor het hotel die naar het centrum toegaat. Deze bussen rijden meerdere malen in het uur. ‘s avonds na het uitgaan kun je vanaf Sunny Beach overal taxi’s vinden die je terug naar het hotel brengen.

Foto’s

Zwembad Severina Zwembad en strandbedden keuken in het Severina appartementen vooraanzicht severina Bedden van appartementen

Faciliteiten en ligging

Het Severina ligt op 900 meter afstand van het centrum Sunny Beach. Flowerstreet ligt nog een stuk verder. Deze ligt namelijk op 2500 meter van het appartementen. Echter is deze afstand met de bus zo afgelegd en brengt de taxi je ook zo weer terug. De afstand tot het strand en de boulevard is slechts 300 meter, wat prima te bewandelen is. Pinautomaat, bushalte en winkels vind je bij de hotel. Je verblijft bij het Severina op basis van logies en je betaald aan het begin 100,- euro borg welke je direct dient te betalen bij aankomst van het hotel. De grootste kamers die je er vindt zijn zelfs 6 persoonskamers.

De kamers worden dagelijks door de schoonmaaksters schoon gemaakt en de handdoeken en het beddengoed wordt daarbij 2 maal in de week vervangen. Overleg dus met je vrienden wie welke handdoek wanneer gebruikt. De kamers beschikken over airco en er is een kluisje op de kamer welke je gebruik van kunt maken voor 5 lev per nacht.

Naast het buitenzwembad is er ook een restaurant, bagagerie en biljarttafel. Je hebt er de mogelijkheden voor internet. Dit kun je overleggen bij de receptie in de lobby.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl