Appartementen Summer Dreams Sunny Beach

 

  • Super gezellige poolbar in het zwembad
  • Mooi appartementencomplex
  • Rustig gelegen in Sunny Beach
  • Logies

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

Over appartementen Summer Dreams

Een vakantie in Sunny Beach met je vrienden blijft je natuurlijk je leven lang bij. Alle gezellige, gekke en onvergetelijke herinneringen die je hier mee maakt kun je altijd aan elkaar na vertellen. Een goed verblijf moet hier dus niet aan ontbreken. Summer Dreams is een zeer gezellige accommodatie waar je overdag veel kun beleven. Je bevind je iets verder van het strand, maar dit is natuurlijk geen probleem. Bij het mooie zwembad en de gezellige poolbar in het water kom jij de dag wel door. Terwijl je in het zwembad op een barkruk zit kun je ondertussen gewoon je cocktail wegdrinken. Wat wil je nog meer!? Als je alleen al naar de afbeeldingen hieronder kijkt dan begint dat vakantiegevoel al te kriebelen!

Foto’s

poolbar van appartementen Summer Dreams zwembad en appartementen slaapkamer Zwembad Summer Dreams Keuken van Summer Dreams Poolbar Summer Dreams

Faciliteiten en ligging

Summer Dreams is uitermate gezellig. Het enige nadeel is, is dat je iets verder van het centrum al ligt. Je ligt namelijk op een afstand van 800 meter van het centrum, 700 meter van de boulevard en 2500 meter van Flowerstreet vandaan. De bushalte, winkels en pinautomaat vindt je binnen een straal van 200 meter bij je verblijf vandaan.

Bij je aankomst betaal je ook een borg van 100,- euro per persoon. Dit betaald iedereen tussen de 17 en tot en met 26 jaar. Iedereen die ouder is betalen 100,- per kamer. Echter hoeft dit geen verschil te maken toch? We gaan er van uit dat iedereen zijn geld natuurlijk weer terug krijgt! Alle kamers beschikken over airconditioning en worden goed verzorgd. De kamers worden geheel twee keer in de week verschoond en daar wordt bij mee gerekend de verschoning van het beddengoed en de handdoeken.

Verder is er een parkeerterrein, kinderzwembad, tuin, mogelijkheden voor internet, restaurant en een bar aanwezig bij het hotel. In de lobby bij maar liefst 3 liften gebouwd, zodat iedereen snel met de koffers boven bij zijn oh haar slaapkamer is.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl