Appartementen Kuban Sunny Beach

 

  • Direct in het Centrum
  • Waterpark
  • Ideale ligging
  • Populaire appartementen

 

 

prijzen gogo
prijzen beachmasters

 

 Over appartementen Kuban

Appartementen Kuban is erg in trek onder jongeren en daar zijn meerdere redenen voor. Zoals op deze pagina al wordt beschreven en te zien is, beschikken deze appartementen namelijk over ideale faciliteiten en heeft het de perfecte ligging. Sunny Beach staat bekend om het uitgaan. De meeste uitgaansgelegenheden (en de grootste) bevinden zich direct in het centrum aan de Flowerstreet. Dit is ook waar je het aparthotel Kuban kunt vinden. Je hoeft dus niet ver te lopen, want je hebt werkelijk alles in de buurt wat jij nodig hebt tijdens je verblijf in Sunny Beach. Daarnaast staat het hotel bekend om het eigen waterpark.

 Foto’s

woonkamer kuban woonkamer en keuken waterpark Kuban Aan de flowerstreet

 Faciliteiten en ligging

Het hotel Kuban is een van de meest populaire hotels en appartementen in Sunny Beach. Op deze website staat Kuban niet voor niets in de top 10 accommodaties. Zoals op de bovenstaande afbeeldingen te zien is, beschikt het over een eigen waterpark. Overdag kun je lekker zonnen op de strandbedden en gebruik maken van de parasols. Je kunt er zelfs gebruik maken van het parkeerterrein, hoewel we er van uit kunnen gaan dat je hier niet met de auto komt. Er zijn 2 barren bij het hotel. Er is namelijk een bar binnen in het aparthotel en buiten is een poolbar te vinden. Daarnaast is er 6 maal in de week animaties. Echter is dit meer bedoeld voor gezinnen die verblijven in Sunny Beach, maar de sfeer is er altijd gezellig door. De mogelijkheid voor sauna gebruik is er ook, maar dit is wel tegen betaling. Toch even fijn om al het alcohol uit je lichaam te kunnen zweten, je voelt je er geheid weer beter van! Een bijkomend groot voordeel van het aparthotel Kuban is, is dat de Wifi op de kamer helemaal gratis is.

De kamers worden dagelijks schoongemaakt. De handdoeken worden dan tegelijkertijd verschoon, waardoor je dus iedere dag beschikt over schone handdoeken. De bedlinnen worden 2 maal in de week verschoond, wat voor de meeste mensen al dubbel zo vaak is als thuis.

De ligging van aparthotel Kuban kan heel kort over gesproken worden. Perfect! Met de ideale ligging in het centrum heb je werkelijk waar alles bij je op loopafstand wat je de hele vakantie in Sunny Beach Bulgarije nodig zult hebben. De grootste discotheken als Amora, Den Glade Viking en Revolution vindt je zo naar je appartement of hotel. Ook het bekende Slam Cafe vindt je hier in de buurt.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl