Hotel Alba Sunny Beach

 

  • Aan de Flowestreet
  • In het uitgaanscentrum
  • All inclusive hotel
  • Uitgebreide facilitair
  • Bij het strand
  • Mooi zwembad
  • Gratis jacuzzi, fitness en stoombad!

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Alba Hotel

Nog niet het geschikte hotel in Sunny Beach kunnen vinden. Met het vakantieoord zit je al goed, alleen nog het geschikte hotel vinden in het Bulgaarse paradijs! Hotel Alba kan je vakantie helemaal af maken! Het hotel heeft namelijk alles wat je nodig hebt van een accommodatie in Sunny Beach. Het heeft een goede ligging, is een net en goed onderhouden hotel, all inclusive en vele andere leuk faciliteiten. Meer heb je namelijk ook niet nodig voor op vakantie. Overdag kun je lekker genieten met je vrienden bij het grote zwembad en bijkomen van de zware stapavond die je de avond er voor vast hebt gehad! Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de foto’s en lees hieronder meer over het hotel Alba.

 Foto’s van het hotel

restaurant hotel alba slaapkamer alba Zwembad van het hotel Zwembad hotel Alba

 Faciliteiten en ligging

Je komt bijna geen hotel tegen waar je zo goed wordt verzorgd als bij het Alba hotel. Bij dit hotel verblijf je namelijk all-inclusive, waardoor je je hele vakantie wel goed zit met eten! Geen gedoe meer dus om met z’n allen op tijd klaar te maken voor het uit eten, maar gewoon even een snelle hap bij het hotel. Daarnaast geniet je overdag van het grote zwembad met zelfs een mooie waterglijbaan. Ook kun je lekker in de jacuzzi gaan zitten. Ook dit zit bij je verblijf in! Alsof het nog niet genoeg is, kun je gratis gebruik maken van de tafeltennis. Je mag ook gebruik maken van het stoombad of de fitnessruimte. Zo kun je al het alcohol er uit zweten en voel je je weer als herboren. De fitness en het stoombad kun je echter maar wel 1 keer gebruik van maken tijdens te verblijf. Toch even fijn om in je vakantie gebruik van te mogen maken!

Bij het hotel is ook Wifi aanwezig, dit is wel tegen betaling maar is goed te betalen. Bij de receptie kun je hier meer informatie over vragen. Er zijn zelf 2 barren aanwezig, 1 in de lobby en de ander bij het zwembad. De kamers worden ook goed onderhouden door het personeel. Deze worden 7 maal in de week verschoond inclusief de verschoning van de handdoeken.

De ligging van het hotel is super. Het is vrijwel in het centrum gelegen vlak om de hoek bij het Nederlandse Slam Café. De rest van de uitgaansgelegenheden zijn hier ook te vinden. Je kunt dus zelfs nog kruipend naar je hotel na het uitgaan. Ook is het strand slechts op een aantal 100 meter afstand. Alle andere benodigdheden als een supermarkt, pinautomaat en winkels vind je in de buurt van het hotel.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl