Avliga Beach Sunny Beach

 

  • In het centrum gelegen
  • Dichtbij het strand
  • Jacuzzi aanwezig
  • Wifi bij het hotel

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het hotel Avliga Beach

Wat zijn jou plannen voor deze vakantie in Sunny Beach? Deze zomer beloofd weer een prachtig jaar te gaan worden voor iedereen. De plannen voor het uitgaan worden al gemaakt en de feestjes worden voorbereid. Ben jij er ook bij? Zorg dat dat je van tevoren op de hoogte bent van alle beste feesten. De meeste grote discotheken liggen in het centrum van Sunny Beach aan de Flowerstreet. Hier vind je grote discotheken zoals Den Glade Viking, Revolution, club Amora en nog veel meer. Het hotel ligt hier ook in de buurt. Op slechts 50 meter lopen van het centrum ligt het hotel Avliga Beach namelijk. Zo hoef je vanaf je hotel kamer maar een klein stukje te lopen en kun je ‘s nachts zelfs nog kruipend terug naar je hotel.

Foto’s

 

Slaapkamer van het hotelHotel Avliga BeachZwembad van het Avliga BeachZonneterras

Faciliteiten en ligging

Als het op faciliteiten aankomt dan is Avliga Beach een top hotel. Naast het mooie zwembad vind je er ook een jacuzzi en een sauna. De sauna is ideaal om het alcohol eruit te zweten. Zo ben je weer snel top fit voor de volgende stapavond. Voor de echte fanatiekelingen die het nog aan kunnen is er ook een fitnessruimte waar je gebruik van kunt maken. Je kunt je bij het hotel ook laten masseren. Hiervoor moet je echter wel betalen. Daarnaast is er nog een kapper en manicure. Dit is ook tegen betaling. Is dit allemaal nog niet genoeg dan vind je in de omgeving van het hotel nog een fietsverhuur, minigolf en een tennisbaan.

Bij dit hotel verblijf je automatisch op basis van een halfpension. Dat houdt ik dat je de overnachtingen hebt, het ontbijt en avondeten. Deze worden geserveerd in de vorm van een buffet. De kamers worden schoon gemaakt door het personeel van het Alviga Beach hotel.

De locatie van het hotel is ideaal omdat je werkelijk alles in de buurt hebt wat je nodig hebt voor je vakantie in Sunny Beach. Je zit dichtbij het strand, in het centrum en direct ook bij het uitgaanscentrum.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl