Hotel Bourgas Beach Sunny Beach

 

  • 500 meter van het cntrum
  • Aan het strand
  • Comfort hotel
  • Populair hotel

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

Over het Bourgas Beach hotel

Het Bourgas Beach is een erg populair hotel voor jongeren. Kom jij toch ook wel naar Sunny Beach om lekker te kunnen zonnen op het strand en niet alleen maar te feesten? Dan zit je hier zeker wel goed. Het heeft echt de perfecte ligging voor de beste zonvakantie. Daarnaast is het centrum slechts een paar minuten lopen wat betekend dat je zo in het centrum bent en ‘s avonds snel weer bij het hotel bent. Je hoeft alleen een stukje langs de boulevard te lopen en je bent alweer terug bij je hotel. ‘s Avonds kun je ook gezellig bij het hotel een drankje doen met een mooi zicht op het zwembad. Je kunt gerust de hele avond in je t-shirt doorbrengen en korte broek gezien het weer in Sunny Beach.

Foto’s Bourgas Beach

zwembad 's nachts slaapkamer Zwembad met glijbaan Hotel Bourgas Beach

 

Faciliteiten en ligging

Het hotel is ideaal gelegen direct aan het strand en de boulevard. De boulevard staat vol met kraampjes e.d. waar je overdag kilometers lang overheen kunt lopen om spulletjes te bekijken. Denk aan (neppe) luchtjes, zonnebrillen, kleding en nog veel meer. Ook is het leuk om hier je souveriert te komen voor de bekenden thuis.

Faciliteiten bij het hotel waar je tegen betaling gebruik van kunt maken zijn de sauna, het solarium, een massage, de kapsalon, de beautysalon en de jacuzzi. Andere gratis spellen die je bij het hotel kunt beleven zijn volleybal, biljart, tafeltennis en dart. Ook is er vaak te genieten van de entertainment. Ook zijn er mogelijkheden voor het gebruik van internet. Voor de kosten hiervoor kun je terecht bij de receptie in de lobby.

Het verblijf dat Bourgas Beach is op basis van een all-inclusive arrangement. Het ontbijt is van 7:30 tot 10:00, de lunch is van 12:00 tot 14:00 en het diner is van 18:00 tot 21:00.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl