Hotel Diamond Sunny Beach

 

  • Populair hotel
  • In het centrum
  • Dichtbij het strand
  • Groot zwembad

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het hotel Diamond in Sunny Beach

Bij hotel Diamond verblijf je direct in het bruisende centrum van Sunnybeach. Je zit hier in de buurt van de Flowerstreet waar je het geweldige uitgaanscentrum vindt. Overdag kun je goed vertoeven bij het zwembad van het hotel zelf. Het is hier altijd erg gezellig en je ontmoet hier veel andere Nederlanders en buitenlandse toeristen. Het hotel is al jaren erg populair onder de boekers van de reisorganisatie Beachmasters. Naast het zwembad kun je overdag nog veel meer bij dit hotel beleven. Er is bijvoorbeeld een Turks bad, sauna, massage en nog veel meer. Verderop op de pagina over het hotel Diamond is verdere informatie te vinden.

Foto’s van Diamond hotel

slaapkamer van het diamond badkamer hotel woonkamer diamond

Faciliteiten en ligging

Hotel Diamond heeft een uitgebreid aanbod wanneer het aan komt op de faciliteiten van het hotel. Zoals eerder benoemd kun je gebruik maken van het Turks bad, een massage nemen of de sauna in gaan. De sauna is met name prettig om het alcohol uit je lichaam te zweten. Zo voel je je de volgende dag al gauw een stuk fitter dan toen je ‘s ochtends nog je bed uit stapte. Deze activiteiten zijn wel tegen betaling. De kosten hier voor kun je vragen bij de receptie van het hotel. Bij dit hotel is ook een kapsalon aanwezig, een casino en een winkeltje. Snel vervelen hoef je hier dus zeker niet te doen. Voor de echte sportievelingen is er ook een fitnessruimte aanwezig. Hier kun je je even flink uitleven en krachten verzamelen voor de avond stappen.

Bij dit hotel verblijf je op basis van een halfpension en je hebt de mogelijkheid om dit aan te passen naar een all-inclusive arrangement. Veel mensen wordt dit aangeraden. Je hebt dan namelijk ook onbeperkt drinken bij je hotel in zitten. Dit is toch zeker geen overbodige luxe wanneer je in Sunny Beach verblijft? De kamers worden dagelijks schoon gemaakt door het personeel van hotel Diamond.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl