Hotel Globus Sunny Beach

 

  • Bowlingbaan en fitness ruimte
  • Binnen en buitenzwembad
  • Aan het strand
  • In het centrum
  • Perfecte ligging
  • Veel facilitair

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Globus hotel in Sunny Beach

Het Globus hotel is een van de beste accommodaties in Sunny Beach. Dit hotel heeft werkelijk alles om van jou verblijf in Sunny Beach een echte top zomer te gaan maken. De afbeeldingen hieronder schetsen al een vrij goed beeld van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Verderop op deze pagina is meer informatie te vinden over de overige faciliteiten in het hotel Globus. Daarnaast is het hotel werkelijk perfect gelegen. Vanaf je kamer heb je een prachtig uitzicht over het strand en de Zwarte Zee. Je hoeft alleen de boulevard over te lopen, je handdoek mee te nemen en je ligt al op het strand. ‘s Avonds ben je vlakbij het uitgaanscentrum. Achter het hotel ligt namelijk Flowerstreet. Flowerstreet is de hoofdstraat waar je alle uitgaansgelegenheden zult vinden. Je hebt vast al van anderen gehoord over Den Glade Viking. Dit is de grootste discotheek van Sunny Beach. Hier in de buurt vind je nog vele andere uitgaansgelegenheden. Je vind er o.a. internationale plekken, maar ook Nederlandse tenten, zoals het Slam Café en The Flying Dutchman.

Foto’s van het Globus

Bovenaanzicht zwembad fitness ruimte binnenzwembad hotel bowlingbaan bij hotel globus slaapkamers van hotel Globus zwembad hotel Globus

Faciliteiten en ligging

Bij het hotel vind je vele luxe faciliteiten om gebruik van te maken tijdens je vakantie. Buiten beschik je over een schitterend zwembad met voldoende ligbedden en parasols voor iedereen. Vanaf het zwembad heb je ook een mooi uitzicht op de stranden en de zee. Bij het hotel heb je verder een grote fitnessruimte voor de echte sportievelingen. Je gaat je er geheid weer fitter van voelen wanneer je een uurtje fanatiek hebt gesport en gezweet. Na het fitnessen kun je je ook nog laten masseren direct bij het hotel voor een bepaald bedrag. Er is zowel een gewone bar als een poolbar te vinden. Daarnaast kun je andere spellen ondernemen, zoals een potje darten, biljart of tafeltennis. Iets wat zeer uniek is bij het hotel Globus is dat er binnen ook een bowlingbaan aanwezig is. Dit kom je namelijk niet overal in elk hotel tegen in Sunny Beach.

Bij hotel Globus verblijf je volgens een halfpension. Je hebt dus een ontbijt bij je verblijf, overnachting en het avondeten. De handdoeken en het beddengoed zijn inbegrepen bij de kamers en worden verschoond door het personeel van het hotel. Voor vragen over de kosten van bepaalde activiteiten bij het hotel kun je terecht bij de receptie in de lobby. Deze is 24 uur per dag geopend, zodat je altijd het hotel in en uit kunt. Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid klik je op de rode knop hier onder of boven.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl