Ivana Palace Sunny Beach

 

  • 300 meter van het strand gelegen
  • 1,8 km van het centrum af
  • Mooi zwembad
  • Met poolbar en jacuzzi aanwezig

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Ivana Palace hotel

Het Ivana Palace staat bekend om het comfortabele verblijf. Zoals ook op de onderstaande afbeeldingen terug te zien is ziet alles er bij het hotel erg netjes uit. Het hotel draagt er ook zorg aan bij om dit zo te houden. Het personeel verzorgd de kamers en zorgen er voor dat deze dan ook netjes achter blijven. Op een korte afstand van het strand verblijf je hier goed. Toch kun je overdag ook heerlijk chillen bij het mooie zwembad. Het centrum is iets verder weg, maar deze is zeer gemakkelijk te bereiken. Voor de mensen die naast het feesten in Sunny Beach toch ook een beetje rust willen hebben en willen bijkomen op vakantie is dit een ideaal hotel.

Foto’s Ivana Palace

lobby ivana palace slaapkamers ivana palace
Hotel ivana palace

Faciliteiten en ligging

Met name de faciliteiten van het hotel zijn ideaal. Het hotel scoort een gemiddeld cijfer van ver boven de 8. Dit komt voornamelijk door het comfortabele verblijf en de faciliteiten die het hotel te bieden heeft aan zijn bezoekers. Onderstaand zijn een aantal voorbeelden opgesomd waar je bij het hotel gebruik van kunt maken wanneer je hier verblijft. Niet alles kun je gratis gebruik van maken. Een aantal zaken zul je extra voor moeten betalen, maar dit is niet anders dan wat andere hotels doen.

– Zwembad met ligbedden en parasols aanwezig

– Jacuzzi

– Sauna

– Fitnessruimte

– Bar en Poolbar

– Restaurant

– Terras

– Kapsalon

– Autoverhuur

– Internet

Zoals te zien is heeft het hotel zeer veer te bieden voor de bezoekers. Maak er daarom jou top zomer van in Sunny Beach in Bulgarije! Zoals voorgaand gezegd is de ligging van het hotel slechts super, wanneer je ook graag iets buiten het centrum verblijft.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl