Hotel Jupiter Sunny Beach

 

  • Ideale ligging
  • Populair onder jongeren
  • Poolbar bij zwembad
  • Strand op 150 meter
  • Centrum slechts 50 meter

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Jupiter hotel in Sunny Beach

Het Jupiter hotel is een erg gewilde accommodatie onder vele jongeren. Dit komt voornamelijk doordat er ook erg veel jongeren verblijven en er altijd een goede sfeer hangt. Dit merk je overdag bij het zwembad van het hotel, maar ook ‘s avonds wanneer mensen aan het indrinken zijn voor de aankomende stapavond! Omdat je vrijwel in het centrum verblijft kun je indrinken waar je maar wilt. Ook al moet je je daarna nog klaarmaken voor het uitgaan kun je daarvoor al ergens een barretje in lopen met je vrienden. Alhoewel het voor sommigen wel eens moeilijk kan zijn om je klaar te maken met een aantal alcoholische versnaperingen.

Foto’s

Hotel Jupiter Zwembad bij hotel Jupiter restaurant van het hotel slaapkamers en bedden

Faciliteiten en ligging van het Jupiter

Het Jupiter beschikt over verschillende faciliteiten. Zo is er een zeer gezellig zwembad om overdag te verblijven. Dit kun je goed afwisselen met het bezoeken van het strand aan de Zwarte Zee. Je zit namelijk vlak aan de boulevard. Op slechts 150 meter ben je namelijk al bij het strand. In Sunny Beach zit het uitgaans centrum en de boulevard vlak bij het strand. Aan de boulevard heb je daarnaast ook verscheidene drinkgelegenheden.

Het hotel beschikt daarnaast over een fitness ruimte, bar en poolbar, winkeltje en een valutawissel. In Bulgarije is de valuta namelijk Bulgaarse lev. Voor 1 euro krijg je gemiddeld 2 lev terug.

Je verblijft daarnaast op basis van logies. Je hebt hier niet de mogelijkheid om een all-inclusive arrangement te boeken. De kamers worden dagelijks schoon gehouden door het personeel van het Jupiter hotel. De handdoeken en het beddengoed worden 3 maal in de week verschoond.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl