Hotel Kalofer Sunny Beach

 

  • Beschikt over sauna en stoombad
  • Vlak aan het strand
  • Dichtbij het centrum

 

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het hotel Kalofer

Dit hotel heeft voor veel jongeren een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Als student, beginnend werker of zit je op de middelbare school dan moet je waarschijnlijk hard en lang werken om de hele zomer bij elkaar te sparen. Toch wil je een top vakantie beleven met je vrienden. Het hotel Kalofer is dan een ideaal hotel om van jou vakantie in Sunny Beach echt een top vakantie te gaan maken. Je verblijft hier namelijk op een goede ligging en het hotel zelf is ook goed onderhouden en valt voldoende te beleven. Overdag kun je namelijk al de hele dag doorkomen door lekker te zonnen aan het zwembad of te kletsen met je vrienden. Het hotel heeft nog veel en veel meer te bieden op het gebied van de faciliteiten!

Foto’s

Hotel Kalofer Zwembad van hotel kalofer slaapkamer en woonkamer Aan het zwembad van hotel

Faciliteiten en ligging

Het hotel Kalofer komt zeker niks te kort wanneer we het hebben over de faciliteiten. Naast dat het er altijd zeer gezellig is en het hotel een leuk zwembad heeft kun je er nog veel meer beleven. Er is bijvoorbeeld een sauna aanwezig met Turks stoombad. Ook kun je lekker de jacuzzi in en tegen betaling krijg je nog een massage ook! Voor de echte sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig. Ook al ben je minder sportief dan zijn al deze faciliteiten ideaal om het alcohol eruit te zweten. Je zult je er geheid beter van voelen voor de aankomende stapavond!

Daarnaast verblijf je hier volgens logies en ontbijt. Je hebt dus een overnachting en een ontbijt die je waarschijnlijk zult missen wanneer je de avond er voor bent wezen stappen! Je hebt de mogelijkheid om een half pension bij te boeken. De schoonmaaksters komen dagelijks langs om de kamers schoon te maken en zij verschonen 2 keer in de week de handdoeken en het beddengoed.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl