Hotel Klisura 1

  • Goede sfeer
  • Beperkt aantal kamers
  • Ideale ligging
  • Goede faciliteiten

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 Over hotel Klisura in Sunny Beach

Dit hotel is gelegen in een heel mooi gedeelte van Sunny Beach. Het ligt namelijk erg centraal en je hoeft nergens ver voor te lopen. In Sunny Beach ligt namelijk vrijwel alles dicht in het centrum. Je vind hier de uitgaansgelegenheden, de winkels, de boulevard en het strand allemaal bij elkaar. Verder heb je niks nodig om er een goede vakantie van te maken. Overdag kun je genieten van de faciliteiten bij het hotel en ‘s avonds kun je de straten van Sunny Beach onveilig maken. Je hoeft maar een heel klein stukje te lopen terug naar je hotel in je bezopen status.

Foto’s van hotel Klisura

Hotel Klisura 3 Hotel Klisura 2

Faciliteiten en locatie

Zoals hiervoor al aangegeven heeft hotel Klisura een echte toplocatie in Sunny Beach. Het hotel is helemaal centraal gelegen dichtbij de uitgaansgelegenheden en het strand aan de Zwarte Zee. Overdag hoef je alleen je handdoekje te pakken van je hotel kamer, een paar honderd meter te lopen en je kunt jezelf al laten vallen op de stranden van deze prachtige toeristenbestemming. ‘s avonds is het helemaal ideaal wanneer je maar een klein stukje hoeft af te leggen voor de prachtige discotheken.

Je verblijft bij hotel Klisura op basis van logies en ontbijt. Echter moet je dus wel op tijd bij het ontbijt aanwezig zijn om er gebruik van te kunnen maken. Het ontbijt wordt geserveerd in buffet vorm. Daarnaast kun je bij de receptie geld inwisselen en kluisjes vragen voor op de kamers van het hotel. In de lobby kun je nog genieten van een drankje en bij de receptie kun je meer informatie halen over de WIFI bij het hotel. Hier dien je namelijk voor te betalen, maar de prijzen hiervoor verschillen soms ieder jaar.

prijzen en beschikbaarheid button + pijl