Hotel L+B Sunny Beach

 

  • Comfortabele kamers
  • Goed verzorgd hotel
  • Leuke ligging
  • 200 meter van centrum
  • 400 meter van strand

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het L+B hotel in Sunny Beach

Hotel L+B staat er bekend om dat ze een erg goed verzorgd hotel hebben. Van de buitenkant ziet het complex er namelijk leuk uit, een goed verzorgd zwembad en de kamers zijn netjes. Door het personeel worden deze ook netjes gehouden, maar ze stellen heb op prijs wanneer jongeren er niet een al te grote rotzooi van maken. Met een gezellige poolbar bij het zwembad zit je bij hotel L+B altijd goed. Hier kun je lekker relaxen met je vrienden in het bekende Sunny Beach. ‘s Avonds hoef je je ook geen zorgen te maken op ver te lopen naar het centrum. Alles ligt namelijk op loopafstand van het hotel.

Foto’s

Hotel L+Bzwembad van het hotel douche hotel L+B kamers van het hotel

Faciliteiten en ligging

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Bij het hotel L+B heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je op basis van een halfpension wilt verblijven. Hierbij wordt er voor jou vakantie ook het diner inbegrepen. Deze bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Klinkt goed toch?

Zoals aangegeven wordt het hotel goed onderhouden. De hotelkamers worden namelijk dagelijks schoon gemaakt. De handdoeken worden daarbij 3 keer in de week verschoond. Om de twee dagen ontvang je dus nieuwe handdoeken.

Verder kun je bij het hotel gebruik maken van de tafeltennis, vind je hier een restaurant en bar. Een winkeltje vind je ook bij het hotel zelf. Ideaal voor het ontbijt in de vroege ochtend. Met je pijnlijke kater hoef je dus niet ver te lopen. Ook wordt er aangeraden geen water uit de kraan te drinken. Haal dus even een grote fles water in het winkeltje en laat deze op de kamer. Bij het tandenpoetsen even je mond spoelen met water uit de kraan kan prima.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl