Hotel Palace in Sunny Beach

 

  • Aan het strand
  • Prachtig uitzicht
  • Centrum 3 km
  • Mooi hotel
  • Trein naar centrum

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het hotel Palace in Sunny Beach

Wil jij er een relaxte zonvakantie van maken? Dan is hotel Palace een ideale keuze voor jou vakantie. Vanuit je kamers heb je zelfs al een prachtig uitzicht op de Zwarte Zee. Loop je het hotel uit dan hoef je slechts de weg over te steken om aan het strand te zijn. Daarnaast kun je ook bij het hotel zelf heerlijk aan het zwembad gaan liggen zonnen. Het centrum is toch een stuk verder weg, maar er zijn meerdere treinen die je zo naar het centrum brengen. Een taxi kun je ook nemen, maar de trein is toch wat goedkoper. Wil je toch echt in het centrum verblijven dan zijn er nog vele andere hotels te vinden dicht bij het centrum van Sunny Beach. Onderstaand vind je foto’s over het hotel en informatie over de faciliteiten.

 Foto’s

terras en tuin van het hotel lobby in het hotel slaapkamer van het hotel Uitzicht hotel Palace

Faciliteiten van hotel Palace

Dit hotel is zeer mooi gelegen aan het strand met een prachtig uitzicht op de zee. Je verblijft hier op basis van logies en hebt de mogelijkheid om een halfpension bij te boeken bij je verblijf. Bij het hotel is een poolbar, een gewoon bar en een restaurant aanwezig. In de lobby vind je de receptie die 24 uur per dag is geopend, zodat je ook altijd het hotel weer binnen kunt. Op de kamer zijn kluisjes aanwezig. Hiervoor betaal je 5 lev per dag om gebruik van te maken. Per persoon is dit natuurlijk niks. Wanneer je 10 dagen op vakantie bent in Sunny Beach ben je dus 50 lev kwijt, wat ongeveer gelijk staat aan 25,- euro. Beter dan dat je je waardevolle spullen kwijt bent!

Op de kamers is een dagelijkse schoonmaak door het personeel van het hotel Palace. Zij verwisselen 3 keer in de week de handdoeken en 1 keer per week het beddengoed. Vaak geven mensen hen wel eens een kleine fooi. Voor de schoonmaaksters is een klein bedrag vaak al heel wat en wordt je kamer spik en span achter gelaten.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl