Hotel Tia Maria Sunny Beach

 

  • Mooi en goed onderhouden hotel
  • Zowel een gewone als een poolbar
  • Dichtbij het centrum en strand
  • Gratis gebruik van de Wifi
  • Populair hotel

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Tia Maria hotel

Op zoek naar een geschikt hotel om de zomer in Sunny Beach op een leuke manier door te kunnen brengen. Het Tia Maria is altijd goed in trek onder de Nederlandse jongeren. Sunny Beach is de place to be voor jongeren die de hele zomer flink uit hun bol willen gaan. Daarbij is het handig om een geschikt hotel te vinden waar je voorzien bent van alle standaarden om de feest vakantie te voltooien. Meer informatie over het hotel is verder op deze pagina te vinden. De foto’s van het Tia Maria hotel geven een duidelijk indruk over het hotel. De overige informatie is te vinden bij ‘faciliteiten en ligging van het hotel’.

 Foto’s

vooraanzicht hotel slaapkamer Aan de bar bij Tia Maria Tia Maria Zwembad

 Faciliteiten en ligging van het hotel

Het Tia Maria hotel is gelegen in Sunny Beach net buiten het centrum. Op slechts 300 meter ben je verwijderd van het centrum. De hoofdstraat van het uitgaansleven Flowerstreet is te vinden op 1300 meter afstand. Dit is een stukje lopen, maar wanneer je altijd met een aantal vrienden bent is dit zo gelopen! Een drankje erbij en voor je het weet sta je voor alle grote internationale discotheken van dit drinkparadijs. Bij het hotel ben je voorzien van alle andere benodigdheden. Er zit een pinautomaat, supermarkt, winkels en restaurants direct al voor de deur.

Het hotel zelf wordt goed verzorgd door het personeel. De kamers worden namelijk iedere dag verschoond, de handdoeken 3 maal in de week en de bedlinnen worden eens in de week verschoond. Op de kamers is er airco aanwezig, zodat je je niet druk hoeft te maken om moeilijk in slaap te komen met het warme weer. Daarnaast kun je overdag genieten aan het zwembad, bar of poolbar of het restaurant. Kortom, het Tia Maria heeft de faciliteiten die je nodig hebt voor jou jongerenvakantie in Sunny Beach.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl