Hotel Trakia Sunny Beach

 

  • All-inclusive hotel
  • Dichtbij het strand
  • 500 meter van het centrum
  • Diverse faciliteiten

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Trakia hotel in Sunny Beach

Het Trakia hotel is een mooi hotel in Sunny Beach. Je kunt veel ondernemen bij het hotel zelf door de faciliteiten die het te bieden heeft. Daarnaast is het een ideaal hotel door de ligging er van. Alles wat je nodig hebt in Sunny Beach vind je op loopafstand. Het strand ligt bijvoorbeeld op slechts 150 meter van je verblijf. Overdag kun je ook heerlijk relaxen aan het zwembad of in de jacuzzi van het Trakia hotel. De jacuzzi is erg gewild onder de jongeren. Voor de beschikbaarheid van het hotel klik je op de rode knop hier boven of hier onder.

 Foto’s

tuin lobby van het hotel slaapkamers van het hotel Trakia

 Faciliteiten en ligging

Het hotel heeft veel te bieden wanneer het gaat om een goed verblijf. Overdag ontbreekt er uiteraard geen zwembad waar je heerlijk kunt chillen met je vrienden en vriendinnen. Daarnaast is er een zonneterras en een restaurant. Voor de drankjes kun je terecht bij de poolbar of de gewone bar. Faciliteiten waarvoor je dient te betalen zijn: de jacuzzi, de kluisjes, een massage en de doktersservice. Je verblijft op basis van all-inclusive waarbij je de hele dag kunt eten en drinken. De tijden hier zijn: ontbijt om 7:30-10:00, lunch van 12:00 tot 14:00 en diner 18:00 tot 21:00.

De kamers worden goed schoon gehouden door het personeel van het Trakia hotel. De handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen bij de kamers en er vindt een dagelijkse schoonmaak plaats. Je handdoeken en het beddengoed worden daarnaast beiden 3 keer in de week verschoond.

De ligging van het hotel valt niet over te klagen. Je bevindt je namelijk net buiten het centrum. Op 500 meter loopafstand ben je al in het centrum en op slechts 150 meter ben je al aan het strand.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl