Hotel Yavor Palace Sunny Beach

 

  • In het uitgaansgebied
  • Dichtbij het strand
  • Populair onder jongeren
  • Jacuzzi bij het hotel
  • All-inclusive accommodatie

 

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het Yavor Palace hotel in Sunny Beach

Je hebt veel te gekke verhalen gehoord over Sunny Beach en bent de aankomende zomer ook van plan om met je vrienden helemaal los te gaan in Sunny Beach. Daarbij is het zeer belangrijk dat je natuurlijk een accommodatie vindt die beschikt over de beste faciliteiten en de meest ideale ligging in Sunny Beach om er een echte top zomer van te gaan maken met je vrienden. Het Yavor Palace heeft een ideale ligging in het centrum van Sunny Beach waar je ook alle uitgaansgelegenheden weet te vinden. Daarnaast beschikt het over diverse faciliteiten om je verblijf zelfs nog een stukje aangenamer te maken.

 Foto’s

slaapkamer Douche zwembad van het hotel Yavor Palace

Faciliteiten en ligging

Yavor Palace is erg populair onder jongeren en dat komt niet alleen door de fijne ligging die het hotel heeft. Zoals op de afbeeldingen hier boven te zien is kun je heerlijk relaxen aan het mooie zwembad waar voldoende strandbedden te vinden zijn om het water. Ook verblijf je op basis van all-inclusive waarbij het ontbijt, lunch en diner in buffet vorm worden geserveerd. Zorg er voor dat je op de hoogte bent van de tijden van het eten. Het grootste voordeel voor de meeste jongeren wellicht is dat je onbeperkt mag drinken tussen 11:00 en 23:00. Overdag niet meer naar het strand dus! Hierbij gaat het wel om de normale alcoholische dranken en niet alle speciale mixjes. Er is binnen een bar te vinden waar je deze drankjes kunt bestellen, maar ook overdag bij de poolbar kun je drankjes halen!

Het hotel heeft nog veel meer facilitair. Tegen betaling kun je gebruik maken van de sauna, het internet, de kluisjes of een massage nemen. Verder is er ook een jacuzzi en kun je je geld bij het hotel inwisselen voor Bulgaarse lev.

De kamers worden goed onderhouden en dagelijks schoon gemaakt. De handdoeken en het beddengoed wordt 3 keer in de week verschoond. De ligging van het hotel ten slotte is kortom super. Gezien je in het centrum verblijft is werkelijk alles op loopafstand van het hotel. Ook het strand ligt slechts op 200 meter afstand.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl