Park hotel Continental

 

  • Mogelijkheden om all-inclusive te verblijven
  • Dichtbij het strand gelegen
  • Poolbar
  • Mooi en groot zwembad
  • Geschikte prijzen

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl

 

 Over het park hotel Continental

Een lijstje maken met je vrienden over de geschikte locatie en accommodatie voldoet veelal aan een aantal zaken. Zuipen, uitgaan, ligging verblijf, goede facilitair. Sunny Beach voldoet al aan de eerste 2 criteria en het Park hotel Continental voldoet aan de laatste 2! Bij het Continental hotel heb je namelijk een goede ligging en de faciliteiten zijn super! Naast dat het een erg net hotel is, kun je overdag genieten aan het mooie en grote zwembad. Hier vindt je ook een poolbar, zodat je aan het zwembad ook een lekker drankje kunt drinken. Er zijn nog veel meer faciliteiten waar je hieronder meer over leest.

 Foto’s

vooraanzicht hotel zwembad van het park hotel continental slaapkamer van het hotel Park hotel continental

 Faciliteiten en ligging

Naast het zwembad kun je profiteren van vele andere faciliteiten. Zo is er genoeg te doen voor de sportievelingen die nog een beetje beweging mee willen pakken tijdens de vakantie. Er is namelijk een tennisbaan, een voetbalveld, tafeltennis, biljart, basketbal of je kunt overdag een fiets huren bij het hotel. Voor degene die dus nog wat beweging mee willen pakken of het gewoon gezellig vinden om met de vriendengroep aan teamsport te doen komen dus helemaal niks te kort deze vakantie! Tegen betaling kun je, jezelf ook laten masseren. Omdat je verder de keuzen hebt om te verblijven op all-inclusive is er een restaurant aanwezig. Je kunt ook verblijven op basis van logies. Voor 15 euro, p.p.p.n. verblijf je al op basis van all-inclusive.

De kamers worden goed onderhouden. Deze worden namelijk 7 maal in de week verschoond, inclusief de verschoning van de handdoeken. De bedlinnen worden 3 maal in de week verschoond, waardoor je de hele vakantie in een lekker schoon bed kunt slapen. Het centrum is op een kilometer afstand en de hoofdstraat voor het uitgaan vind je op 1800 meter. Het is dus wel zo handig om even een taxi te regelen met je vrienden wanneer je gaat stappen. Dit kun je gewoon bij de receptie van het hotel vragen.

 

prijzen en beschikbaarheid button + pijl