De zomer doorbrengen met vrienden is geweldig. Overdag genieten van de zee, zon en strand en ‘s avonds de stad in voor een drankje. Als je op vakantie wilt, wil je daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Het is soms lastig om een goedkope vakantie te vinden. In dit artikel vind je drie tips, zodat je toch voordelig op vakantie kunt deze zomer!

  1. Ga naar een goedkope bestemming
    Op sommige plekken kun je alleen maar alcohol kopen vanaf 5 euro per glas. Daar wil je natuurlijk niet heen! We begrijpen ook dat je niet de hoofdprijs wilt betalen voor hotels, accommodaties en de vlucht. Vooral de Spaanse en Turkse kust zijn duurder dan andere plekken. Landen zoals Bulgarije, Kroatië en Hongarije, zijn ontzettend goedkoop en zijn geweldige bestemmingen voor zon, zee en strand!

 

  1. Ga met de bus
    Het vliegtuig is vaak een duur vervoersmiddel. Tenzij je een goede deal kunt vinden, maar wij begrijpen dat dat niet altijd even makkelijk is. De bus daarentegen is een goedkope oplossing en brengt je ook naar diverse zomerbestemmingen. Toch liever met het vliegtuig? Ga last minute! Vergelijk op deze website de beste deals voor Bulgarije.

 

  1. Leef als de lokale inwoners
    Veel jongeren gaan op vakantie en gaan vervolgens alleen naar de toeristische clubs. De lokale inwoners van het land zijn hier niet te vinden, omdat je de hoofdprijs betaalt voor de drankjes. Zoek op internet waar de lokale inwoners heen gaan en ga naar deze clubs! Dit geldt ook voor restaurants en cafés.