Sunny Beach is de ultieme bestemming voor iedereen die een jongerenvakantie of een last minute vakanties naar Bulgarije wilt. Zowel ‘s avonds als overdag kun je alleen maar genieten op deze vakantie. Je kunt in Sunny Beach genieten van de zon, zee en strand en je kunt er uitstekend uitgaan. Je hoeft je geen moment te vervelen in Sunny Beach, want naast dit heeft het veel meer! In Sunny Beach en in de omgeving zijn er diverse activiteiten te doen.

 1. Catamaran cruise
  Bij deze cruise ga je een hele dag varen. Je wordt opgehaald van je hotel en naar de haven gebracht. Je gaat stuk varen en je kunt genieten van de Bulgaarse zon. Halverwege wordt het anker uitgegooid en kun je een verfrissende duik nemen in de Zwarte Zee. Met een beetje geluk is het mogelijk om dolfijnen te spotten.
 2. Waterparken
  In de buurt van Sunny Beach zijn twee waterparken: Action Waterpark en Paradise Waterpark. Je betaalt ongeveer 15 euro en dan kun je de hele dag genieten van alle faciliteiten van het waterpark. Je kunt er zelf heen gaan met de auto, maar er rijdt ook bus. Meer informatie over de waterparken? Kijk dan eens op GoSunnyBeach.nl.
 3. Jeep, cabrio of squad safari
  Ga samen met vrienden het eiland ontdekken! Kies voor een Jeep, Cabrio of Squad en zie het eiland op de manier dat jij wilt! Je kunt zelf bepalen waar je stopt en wat je wilt zien.
 4. Watersport
  Op het strand van Sunny Beach is het mogelijk om deel te nemen aan diverse watersporten. Sunny Beach leent zich bijvoorbeeld goed voor het huren van een waterscooter. Verder kun je je ook laten mee slepen op een banaan of een band. Parasailen behoort ook tot de mogelijkheden!