De plek waar altijd feest is. De snelst groeiende vakantiebestemming van Europa is de vakantieoord Sunny Beach in Bulgarije. Elke zomer trekken er jongeren over de hele wereld naar deze bestemming om de zomer feestend door te komen. Zon, zee en strand, maar het aller belangrijkste ingrediënt: uitgaan! Zelfs tijdens de ernstigste omstandigheden.

In 2012 telde dit Bulgaarse resort nog 80.000 hotelbedden, vakantiehuizen en appartementen. In 2 jaar tijd, kijkend naar de zomer van 2014, is dit aantal flink toegenomen. Volgens de nieuwswebsite News.com.au hebben de meeste toeristen in Sunny Beach een Israëlische afkomst. Echter hangt het voornamelijk af van jezelf. In Sunny Beach heb je vele uitgaansgelegenheden en ieder gedeelte heeft zijn eigen kenmerken. Zo heb je meerdere internationale discotheken, waaronder Revolution en de bekendste: Den Glade Viking. Hier tref je mensen aan met verschillende nationaliteiten. Een vakantie tip die je nu al in je zak kunt steken, ga naar zo veel mogelijk gelegenheden waar je vakantiegangers met verschillende nationaliteiten (letterlijk) tegen het lijf loopt. Op deze manier proef je de echte vakantiesfeer en haal je het optimale uit jou zomer. Natuurlijk kun je ook eens naar de Nederlandse tentjes. Altijd gezellig om je mede landgenoten hier tegen te komen, maar eenmaal thuis dan zal je ook weer omringd zijn door Nederlanders.

Het mooie aan Sunny Beach is dat je volop feest kunt vieren tot in de vroege uurtjes. Ben jij die persoon waarvoor het Nederlandse uitgaansleven nooit genoeg is? Dan is voor jou deze Bulgaarse zuidkust ‘the place to be’. 2 jaar terug was het perfecte voorbeeld, waarmee letterlijk is aangetoond dat niks deze plek weerhoudt van het feesten. Nadat er in de zomer van 2012 namelijk een bomaanslag is geweest op een bus met israëlische toeristen op het vliegveld van Burgas, leek dit onopgemerkt gebleven voor de rest van de vakantiegangers. Zonder slag of stoot ging het vakantieleven er gewoon door.