Ben jij ook een fan van reality series over feest vierende jongeren, zoals de bekende Amerikaanse show Jersey Shore en de Britse serie Geordie Shore? Dan is er nu ook een totaal nieuwe serie over feestende jongeren in Sunnybeach ‘Wat Happens in Sunnybeach‘.

De serie What Happens in Sunnybeach is niet zozeer een reality soap, zoals Jersey Shore en Geordie Shore, maar wordt het uitgaansleven wel een aantal stappen hoger gelegd. In de serie wordt vanuit de derde persoon beschreven hoe het uitgaansleven er hier aan toe gaat. Daarbij worden Britse proppers gevolgd en gefilmd in hun acties. Zij vertellen voor de camera hoeveel vrouwen ze hebben gehad, hoe het uitgaansleven eraan toegaat en allerlei andere verontrustende zaken. Vervolgens begint het nachtleven. In aflevering een komt de bekende discotheek Den Galde Viking aan bod. Hier worden de proppers gefilmd van deze uitgaansgelegenheid en krijgt men te zien hoe het er bij de Britten aan toe gaat.

De beelden in deze serie zijn natuurlijk de extreme uitersten van hoe het mis kan gaan. Zo komt het ziekenhuis Sunny Med in beeld waar een arts verteld over zijn ervaring met de jongeren die bij hem binnen komen en in wat voor staat zij verkeren. Dit baat hem namelijk ernstige zorgen over het alcoholgebruik en de gezondheid van jongeren in Sunnybeach. Echter heb je dit natuurlijk zelf in de hand. In de serie worden er slechts Britse jongeren gevolgd. Hoe jij je zomer doorkomt ligt in je eigen handen, maar zoals je in de serie kunt zien kun je het zo gek maken als je zelf wil!