Heb je een vakantie geboekt naar Sunny Beach in Bulgarije en vraag je je af of daar nu eigenlijk wel voldoende uitgaansgelegenheden zijn, dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. We kunnen de meest populaire uitgaansgelegenheden in Sunny Beach op een rij zetten. Dan weet je wat de mogelijkheden zijn en kun je met een gerust hart zelf een goede overweging maken. Als je op je bestemming bent, kun je uiteraard ook gewoon nog wat extra neuzen om te zien wat je indruk is.

Doordat Sunny Beach een lange kustlijn heeft, zijn er ook voldoende bars, clubs en strandtenten te vinden langs de gehele boulevard. Hier kun je hele avonden en nachten zelfs doorbrengen met feesten en dansen. Bovendien vind je in deze uitgaansgelegenheden vaak bekende dj’s die de outdoor events tot een daverend succes maken. De strandfeesten zijn dusdanig bijzonder en vermakelijk dat je hier nog lang over zult napraten. De meeste jongeren beschouwen Sunny Beach als een ideale feestbestemming.

Zeker in het zomerseizoen vind je hier de meest hippe feesten, met goede muziek en een aanstekelijke sfeer. Er zijn ook veel verschillende clubs waar je heen kunt gaan. Een greep uit de mogelijkheden zijn Amigo, Den Glade Viking, Revolution, Iceberg, Mania, Olé Olé, Tattoo Party Boat, Die Party Hütte, Hollister, Guaba Beach Bar, Cacao Beach Club, Bedroom Beach Club, Playa, Corner, The Bounch, Orange Disco, The Flying Dutchman en Mexo. Ongetwijfeld zijn er nog tal van meer clubs, restaurants of bars waar je terecht kunt. Je kunt uiteraard ook van de één naar de ander club en zo een avond vullen met bezoeken aan verschillende uitgaansgelegenheden. Zo kun je wel zeggen dat je volop indrukken hebt opgedaan en bovenal bekend bent met alle clubs in Sunny Beach. Zeer zeker de moeite waard dus.